En kompetent målare

Hej på er alla mina läsare. Kul att just du kunde komma in på bloggen och läsa en stund. Jag har berättat om allt som har varit på gång med huset och det är rätt så många olika grejer. Jag köpte huset för ett år sedan och sedan dess har det varit många olika hantverkare här och renoverat och nu det senaste har jag tagit hjälp av en målare i Alingsås som heter Borkowski, Marcin. 

När resten av huset nu har blivit renoverat av fackmän så ville jag inte snåla in på det här med målningen och tapetseringen genom att göra det själv. Det hade nog blivit rätt okej om jag gjort det själv men absolut inte med ett lika professionellt resultat som om en målare gjort det. Jag valde att vända mig till Borkowski, Marcin eftersom en god vän till mig även hon anlitat sig av denne målare i Alingsås. Jag hade på nära håll fått se vilket otroligt fint resultat det blivit hemma hos min vän så jag var helt trygg i att anlita Borkowski, Marcin. Denne målare i Alingsås arbetade effektivt och noggrant utifrån mina önskemål och det var viktigt för honom att jag skulle bli så nöjd som möjligt. Nu när jag ser mig om i mitt nymålade och nytapetserade hus kan jag inget annat än att känna mig supernöjd över resultatet. Om ni är lika taggade på att få kompetent och samtidigt prisvärd hjälp av denne målare i Alingsås tycker jag verkligen att ni ska kolla in det här företaget. Ni kan klicka på länken här i texten som tar er in till hemsidan om ni vill få reda på mer. Jag är så glad över hjälpen!