Massage i Kungälv

Det började för några veckor sedan med att jag blev så spänd i nacken. Efter några dagar började jag få ont i ryggen också och jag gick till vårdcentralen och fick muskelavslappnande medicin utskriven. Det blev lite bättre, men jag undrade om det fanns något mer att göra, då en vän till mig rekommenderade mig att gå på massage. Min vän som har gått på massage i Kungälv flera gånger till ett företag som heter Lilla Massagestugan Vedhall tyckte att jag skulle gå dit jag också, och jag hade absolut inget att förlora på att gå dit, så jag bokade en tid och fick komma dit efter några dagar, det var helt otroligt så bra det hjälpte. 

Det har blivit några besök till för min del till Lilla Massagestugan Vedhall, och nu har värken försvunnit helt. Trots att jag inte längre har ont har jag bestämt mig för att forstsätta att gå tillbaka för att få massage i Kungälv, för denna massage hade inte bara god effekt på värken, den har fått mig att slappna av och känna ett välmående och ett lugn som jag nu när jag har fått uppleva det, inte vill vara utan. En gång i månaden har jag tänkt att jag ska unna mig att gå på massage, men jag hade gärna gått dit varje dag, men det är klart att det har man ju inte råd med. Jag tycker det är viktigt att jag får dela detta med er, för det här med att ha ont i kroppen är ju rätt så vanligt, och eftersom denna massage har hjälpt så bra för mig så vore det konstigt om det inte skulle kunna hjälpa även er, det är därför jag tycker att även ni ska gå dit och få en behandling i massage här i Kungälv.