Nu slipper jag ha ont i fötterna

God morgon, god morgon. Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni haft en bra vecka så här långt. Jag tänkte att jag idag skulle skriva ett inlägg om ett fotvårdsinstitut som heter Camillas Fotvård och som finns till för er som behöver fotvård i Kristianstad eller Olofström eller på orter i närheten. Det är flera av er som haft frågor och funderingar på det här och eftersom jag har nämnt i ett tidigare inlägg att jag har fått fotvård i Kristianstad så blev det så att ni hörde av er till mig och velat veta till vilket fotvårdsinstitut jag går.  

Jag är otroligt nöjd med den goda hjälp som jag får när jag går till Camillas Fotvård. Jag fick tips på det här företaget av en kompis som också är sjuksköterska. Hon berättade att hon hade remitterat flera patienter till Camillas Fotvård för att hon visste att de inte skulle kunna få bättre hjälp än vad de kunde få på Camillas Fotvård. Kundservice är verkligen någonting som Camillas Fotvård jobbar mycket med. Det uppskattar jag mycket och jag uppskattar förstås lika mycket att jag har fått en sådan bra behandling för de problem jag haft med fötterna. När jag nu ser till vad jag haft för behov när det gäller fötterna så har jag fått all den hjälp jag behövde. Jag vill verkligen rekommendera er som behöver fotvård i Kristianstad eller Olofström med omnejder att vända er till Camillas Fotvård, dels på grund av att ni verkligen kommer att få den hjälp ni behöver men också för att deras kundservice är så bra.