En byggfirma för dig i Huddinge

Hej och hallå på er alla mina fina och trevliga läsare och varmt välkomna åter till ett inlägg här på bloggen. Mitt inlägg idag ska handla om en byggfirma i Huddinge som heter Ettans el & design AB. Det verkar som om många av er haft problem med att finna någon seriös byggfirma i Huddinge och jag är inte förvånad. Jag har själv haft samma problem tidigare och har till och med blivit ordentligt blåst en gång för fyra år sedan ungefär. Jag konstaterar att byggbranschen tyvärr är förorenad av oseriösa företag men det finns givetvis många bra företag också. Som ni vet så har mitt hus genomgått omfattande renoveringar de senaste åren och det är Ettans el & design som har gjort det som har gjorts, de senaste tre åren i alla fall. Det har aldrig varit några problem med denna byggfirma i Huddinge. Så till er läsare som har haft problem med att finna någon seriös och pålitlig byggfirma i Huddinge ville jag väl mest berätta för er om Ettans el & design AB för jag tycker verkligen att det är ett företag som ni borde anlita. Jag har inget negativt alls att säga och jag har aldrig ångrat att jag har anlitat deras hjälp. Först och främst är deras hantverkare superduktiga och för det andra så är deras kundservice i en klass för sig. Är det något mer ni funderar över får ni gärna skriva om det ni undrar över i kommentarsfältet så lovar jag att svara om jag kan, eller så får ni gärna gå in på deras hemsida där ni hittar bra information